Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /chroot/home/reklamfi/reklamfilmek.com/html/stat/lib/io.php on line 151
Flash Player letöltése.

Köszönet a werkfilmért a
LEWIS PR-nak

A hírnév LEGO teherautón érkezik


Reklámszereplés a LEGO építőverseny fődíja (Budapest, 2009. május 15.)

LEGO teherautója országos hírnevet hoz egy 11 éves diósdi fiúnak. Gergő, a LEGO City teherautóépítő verseny győztese az "Építési terület" LEGO játék mellett azt nyerte, hogy szerepelhet egy LEGO City TV-reklámban.

Életreszóló élményben lehet része Szehr Gergőnek és családjának. A 11 éves fiú 2009. május 11-31-ig naponta négyszer lesz látható a Jetix gyermekcsatornán vetített LEGO-reklámban. A forgatásról készült filmet itt nézhetik meg.

A LEGO 2009. márciusában újabb építőversenyt hirdetett - ezúttal a Jetix TV-csatornával közösen. Az "Építsd meg a saját LEGO teherautódat" versenyre 5-14-és gyerekek LEGO-építményeiről készült fotókat vártak. Az egyhónapos határidőn belül négyszáz gyermek pályamunkájáról készült fotót töltöttek fel a jetix honlapjára. A közönségkedvencek közül - miután kiszűrték a Jetix miniszájtján többszörös szavazatokat -, a Jetix TV és a LEGO szakemberei válaszották ki a végső győztest.

"Láthatóan sok munkát fektettek a gyerekek a teherautók megépítésébe, minden pályázó remekül teljesített. Ismét bebizonyosodott, hogy a LEGO a legkreatívabb játékok egyike" - hangsúlyozta Sófalvi Adrien, a LEGO a hazai mellett a horvát és a szlovén piacért is felelős marketing- és pr-vezetője. "Rengeteg szempontot kellett figyelembe vennie a zsűrinek, mielőtt győztest hirdetett" - tette hozzá Sófalvi Adrien.

A zsűri értékelése szerint a legfantáziadúsabb teherautót Szehr Gergő építette. A győztes nem csak LEGO "Építési terület" ajándékkal gazdagodott, de egy különleges élménnyel is megajándékozta őt a LEGO.

2009. április 25-én délután kezdődött meg a legújabb LEGO reklám forgatása. Gergő azelőtt csak családi fotókon szerepelt, érthető izgalommal készült tehát a felvételre. Maga a LEGO-reklám május 11-től május 31-ig naponta négyszer lesz látható az Jetix TV gyermekcsatornán vetített hatvanmásodperces reklámban.

Gergő "nyerő" teherautója mellett még további négy pályázat nyerte el a zsűri tetszését: Lovász Bence, Keresztesi Balázs, Liszkai Martin és Eck Ricsi alkotásai. Mivel e pályamunkák érezhetően kiemelkedtek az egyébként erős mezőnyből, a LEGO úgy döntött, hogy mind az öt legjobbat megjutalmazza: a gyerekek LEGO City ajándékcsomagot kapnak.

Az összes pályamű látható a http://jetixcee.com/lego_city/hu/index.php oldalon.

Minden évben előrukkol a LEGO valamilyen különleges versennyel. 2008-ban például az űrjárgányépítő verseny győztese a dániai LEGOLAND-be nyert egy hétvégi utat a családnak. A nemzetközi verseny többi legjobbjával együtt ünnepelték meg a LEGO kocka ötvenedik születésnapját Billundban.

A vállalatról

A LEGO Group Európa legnagyobb, a világ második legnagyobb játékgyártója. A LEGO-nak saját üzeme van jelenleg a dániai Billundban, a mexikói Juarezben és a csehországi Kladnóban, Nyíregyházán és a mexikói Monterreyben. Az alapító, a dán Ole Kirk Christiansen - foglalkozását tekintve ácsmester - 1932-ben indította a családi vállalkozást. A LEGO szó a dán "leg godt" kifejezésből származik, amely magyarul annyit tesz: "jót játszani", latinul pedig: "összerakni". A gyárakban percenként 33,824 darab LEGO-t gyártanak. 2 200 különböző formájú elem és 55 szín teszi igazán sokszínűvé a LEGO termékkínálatát. A világhíres játék először a Fortune Magazintól, majd a Brit Játék Kiskereskedők Egyesületétől nyerte el a XX. század évszázad játéka címet. A cég mottója: "Csak a legjobb elég jó!"

Amennyiben az Ön ügynöksége is szeretné megjelentetni a forgatásairól készült werkfilmet, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.